Бойко Борисов превръща всички ни в заложници на своето его. Целта

...
Бойко Борисов превръща всички ни в заложници на своето его. Целта
Коментари Харесай

Стоян Михалев: Бойко Борисов иска избори

Бойко Борисов трансформира всички ни в заложници на своето его. Целта му е явна - да се върви на избори. През цялото време той е желал това и просто е играл спектакъл за пред българските жители, с цел да ги заблуждава, че ще се опитат да създадат нещо. Това разяснява депутатът от ПП-ДБ Стоян Михалев в „ Денят онлайн ” по NOVA NEWS.

„ Това, което той се пробва да показа като своя реалност, задачата му е да ни прати всички на избори, само че да каже, че не той е отговорен. Не мисля обаче, че към този момент може да излъже някого с това, в случай че го направи ”, добави националният представител.

Михалев беше безапелационен, че задачата на ПП-ДБ е да има държавно управление в 49-ото Народно заседание. „ Предлагаме всевъзможни решения. За всичко, което ГЕРБ запушва, ние търсим решение. Те бяха блокирали опцията да има ръководител на Народното събрание. Ако ние не бяхме предложили ротацията, това нямаше по какъв начин да се случи. Първо - бяха срещу, след това премислиха и се съгласиха ”, посочи той.

Депутатът счита, че диалогът сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ може да продължи на тематика стратегия. На въпрос дали от обединението му са подготвени за избори, той сподели: „ Не знам дали изборите вършат усещане на някого. Мисля, че това е все по-лошо за модела на политическо ръководство. Знаете опитите да се промени моделът на ръководство. Желанието е Народното събрание да бъде делегитимиран. Всякакви други злокобни планове за президентски републики и хибридни форми чукат на вратата ”.

Той е на мнение, че имаме „ превзета прокуратура ”. „ Как може да си разреши зам.-главният прокурор да лъже цялата общност, че вътре в автомобила е било фамилията на Гешев. Това, в случай че не е режисура, не знам какво е ”, уточни Михалев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР